Moet je maar geen voetbalshirts dragenWie zegt dat de literatuur niet meer geëngageerd is? Vanavond vertrekt de redactie richting Portugal om op zoek te gaan naar de sujet die in 2007 Maddie McCann ontvoerde. De lokale politie heeft nieuwe informatie dat een man zich twee jaar geleden ‘verdacht zou hebben gedragen.’ Niet alleen slenterde hij dagenlang doelloos rond, hij keek ook nog eens in de richting van de vakantiehuisjes. Volgens anonieme bronnen was de mogelijke dader in het bezit van een badmintonracket, een fles zonnebrand en teenslippers. We zijn op zoek naar iemand tussen de twintig en dertig jaar met een mediterraan uiterlijk. Maar die zijn schaars in Portugal. Vanavond om 20:00 uur met hooivorken en fakkels verzamelen op het Spui. Fatties blijven liever thuis. Dat kost extra.

Archief