Susan Smit
Nog maar net online en nú al een lezersactie. Deze week geven wij in samenwerking met uitgeverij Prometheus Susan Smit weg. Niets voor de lange termijn, Susan heeft gewoon trek in een piemel. Vindt u Basshunter beter dan Bach? Zapt u Ricky Gervais weg omdat Jochem Meijer op het andere kanaal is? Gefeliciteerd. U vindt vorm belangrijker dan inhoud. Een perfect match dus. En het mooiste van dit alles: u hoeft niet eens knap te zijn. Susan Smit geeft de voorkeur aan oermannen: ‘ik moet er niet aan denken om een vriendje te hebben dat zijn biertje keurig op zijn viltje zet.’ Heeft u er dus geen bezwaar tegen om lauw bier uit blik te drinken, af en toe ’s nachts wakker te worden omdat Connie Palmen buiten met een fles rood in haar poten tegen de gevel loopt te vloeken of te liegen op de vraag ‘Druifje, vind je mij een goede schrijfster?’ dan bent u aangenomen. Aanmelden doet u hier. Wees er wel vlug bij; JG legt op dit moment de laatste hand aan zijn liefdesdicht van twee kantjes.

Archief