Naast het aanranden van arabische meisjes, vind ik hun leiders ook heel sympathiekHarry ‘hamas, hamas’ van Bommel beschuldigde Geert Wilders er vandaag van uit te zijn op een oorlog met Iran. Waarom? Omdat hij pleit voor maatregelen tegen de nieuwbakken corrupte dictatuur. Het standpunt komt volgens de SP’er niet voort uit de drang om de demonstranten te steunen, maar om een oorlog met Israël uit te lokken. “Als je alle diplomatieke banden verbreekt is dat een opmaat naar oorlog.” Het alternatief volgens de SP is gewoon doen alsof er niets aan de hand is en aandringen op een hertelling. Sancties? Doe niet zo mal! Eerder deze week kondigde de SP een ‘zwoele zomer en hete herfst’ aan, waarin de neocommunisten campagne gaan voeren voor betere zorg en minder werk. Gezellig, dat folderen op de grote markt. Lekker veilig ook. Kommen tomatensoep uitdelen en zeepkistje klimmen terwijl elders mensen de kogel krijgen voor het geven van hun mening. Maar dat is allemaal in scene gezet om een oorlog met Israël uit te lokken. TOCH?1!!

Archief