Archive for april, 2009

ANWB gaat voor Gouden Loekie

apeldoorn aanslag anwb

Brekend: Bea ontsnapt aan Swift

MonarchistenNieuw feestonderdeel in Apeldoorn. Autootje-tik! Koninginnedag is afgelast. Een zwarte Suzuki Swift reed met hoge snelheid in op de menigte in Apeldoorn. Moslim of hardcore republikein? De redactie heeft in ieder geval een alibi. De rest volgt u maar bij Geenstijl, wij gaan hoe dan ook zuipen. PC buigt niet voor terrorisme!

Update: Niets aan de hand, het was gewoon een provinciaal met issues. JG wordt sinds de aanslag vermist. Hij is rond 10 uur ‘s morgens voor het laatst gespot op de Elandsgracht waar hij probeerde op de vrijmarkt een dvd van De kleine zeemeermin af te rekenen met een halve fles oranjebitter. Volgens getuigen is hij na een kort vuistgevecht met de elfjarige kraamhouder licht gewond in de richting van de veluwe gerend.

Koninginnedag 2009

mongolendag

StB heeft net voor twee dubbeltjes de geloofwaardigheid van de PvdA-fractie opgekocht. Wij spreken u vanavond weer.

Politie laat jonge aanranders lopen

'Wat? Ze wilde het zelf!'Vijf jongens van 7, 8, 9, 10 en 12 jaar die dit weekend een achtienjarige vrouw aanrandden worden voor hun daden niet vervolgd. Wat ze in godsnaam met de pronte borstjes wilden aanvangen, is onduidelijk. Voor moedermelk zijn ze in ieder geval aan de late kant. Ze kwamen er niet zomaar vanaf: ‘De jongens hebben zaterdag wel bijna zes uur op het bureau gezeten. Dat maakte volgens de woordvoerder indruk op hen. ”Dat hebben ze niet als prettig ervaren en er is wel een traantje gelaten“.’ Of de aangekondige correctie bestaat uit taakstraf bij een scoutingjamboree, wil de woordvoerder niet kwijt. PC overweegt een aanklacht tegen de vrouw in kwestie. Je laten klemfietsen en betasten door een bende opgeschoten kleuters, is dat niet een soort van misbruik?

Laat je naaien door Contact!

schrijfcursusUitgeverij Contact geeft in het najaar van 2009 een unieke schrijfcursus voor aspirerende auteurs. Onder de bezielende leiding van literaire grootheden als Bertram Mourits (dé Bertram Mourits ja) en Sander Blom (ja, ook dé Sander Blom is gestrikt) kan een cursus van 12 lessen van 2,5 uur gevolgd worden die u een antwoord geeft op de vraag waarom u nooit zal doorbreken. Kosten van de cursus? Slechts 1150 euro! Is goedkoop! Dat je van hetzelfde geld ook met het hele gezin naar Mexico kan, maakt niet uit. O, of u talent heeft doet er ook niet toe. De eerste twaalf betalers mogen meedoen.

Is bij u ook het eerste dat bij u opkomt als om half elf 's ochtends de bel gaat: wie heeft er in godsnaam pizza besteld?
Categorieën
Propria Cures op Facebook Propria Cures op Twitter