grind&zand

Niks kwaads over het huwelijk van Jan Dijkgraaf, maar tegenwoordig wordt er wel verdacht veel getuinierd op de Straatweg 21. Met vier zakken grind en vijf zakken zand wordt dat een prachtig nieuw grindpad naast de nieuwe moestuin, waar Thea Dijkgraaf alvast flink wat zaden voor heeft ingekocht. Tegen de aardappelbehoefte van Jan valt natuurlijk nauwelijks in te zaaien, maar als er iets te leren valt aan hoofdredacteur worden van HP/De Tijd, is dat je de hoop nooit op moet geven. En dat wordt dus smullen straks, met vastkokend, hoofdteelt en middenvroeg ras voor fijnproevers-aardappelen. Om maar niets te zeggen over die heerlijke radijzen, paprika’s, pastinaken en gele boterbonen. En het huwelijk gaat vast en zeker helemaal goed komen met dat gratis zakje verassingszaad.zadenUpdate: Pistolen Jantje in de mail, of we even zijn rekeningnummer kunnen censureren. Tuurlijk Jan, fatsoen moet je immers doen. Voor alle Nigeriaanse achterneven en andere beroepsfraudeurs: PC is nog steeds volop verkrijgbaar bij boekhandel Athenaeum Amsterdam.

Archief