BoobiesNaar aanleiding van de relatie tussen presentatrice Eva Jinek en advocaat Bram Moszkowicz is er binnen de NPS-NOS besloten tot een commissie om te onderzoeken of Jinek nog naar wens zou kunnen functioneren als Nieuwsuur-presentator, onder het licht van deze nieuw naar bovengekomen feiten. De aangestelde commissie staat onder leiding van inmiddels oud-gemeenteraadslid Alfredo te Doekel, doctorandus. Op basis van het onderstaand gesprek, gevoerd op dinsdag 18 mei jongstleden, en dan vooral de niet-coöperatieve houding van Jinek is besloten tot het verdisconteren van de aanstaande samenwerking.

 Mooie naam hoor, Jinek. Buitenlands?

….

Een mooie naam voor een mooie dame, zeggen we hier dan altijd bij de commissie Te Doekel.

Goed. Zo, dat vindt u dus normaal, zomaar met een man naar bed gaan?

 Wij van de commissie zijn ook niet vies van een beetje seks hoor. Dat kunt u gerust aan mevrouw Te Doekel vragen, haha.

Wij vonden dat zo leuk, dat filmpje waarop u voor de uitzending zit te twijfelen over hoeveel knoopjes van uw jasje je dicht moet doen. Dat probleem hebben wij ook vaak met onze overhemden. Beter een knoopje te weinig dan teveel, zeg ik altijd maar. Kunt u ook gerust aan mevrouw Te Doekel vragen hoor.

Nou, nu het ijs gebroken is… Waar we het eigenlijk over willen hebben: kunt u uw journalistieke integriteit nog wel garantstellen als u, zeg maar, met uw mond de heer Moszkowicz bevredigt?

En gebruikt u daar dan ook wel eens het handje bij?

En heeft Moszkowicz het dan wel eens met u over Geert Wilders, terwijl hij, om maar een voorbeeld te noemen, u voorovergebogen op de keukentafel tussen de borsten penetreert?

….

Het proces Bouterse, komt dat dan wel eens ter sprake als hij u dan bijvoorbeeld betrapt terwijl u stiekem onder de douche staat te masturberen?

En Moszkowicz’ standpunt over de Israël-Palestina-kwestie, waar wij bij de NPS-NOS natuurlijk veel aandacht aan besteden, probeert hij dat wel eens aan u op te dringen, als hij bijvoorbeeld net voor de climax u met beide handen stevig bij de keel grijpt, maar dan wel op een liefdevolle manier, zodat er sidderingen van genot, angst en pijn tegelijkertijd door je heen gaan?

We zeggen tijdens het blotebenenspel natuurlijk allemaal wel eens gekke dingen, mevrouw Jinek. We zijn allemaal mensen. Maar als hij dan met een illegaal gekochte haring op uw achterwerk slaat tijdens het voorspel, noemt hij die haring dan ook wel eens een ‘maffiamaatje’?

Mogen wij aan uw borsten voelen?

JG

Archief