beste filmmaker ooitEindelijk is ie er, de trailer van Komt een vrouw bij de dokter. Naar het gelijknamige boek van Kluun. U reageerde nogal hysterisch op zijn gastbijdrage in het intreenummer, maar na deze trailer kan er geen misverstand over bestaan: Kluun is niet alleen een geweldige schrijver, maar ook de redder van de Nederlandse film. Reinout Oerlemans hoefde slechts een paar jaar in L.A. te wonen (ok, en een baard te kweken) om de beste Nederlandse film ooit te regisseren. Geen soundtrack met Di-rect of Daan Schuurmans in zwembroek, maar  tieten. Heel veel tieten. Alleen al in de trailer tellen wij vier borstenscenes met Anna Drijver en Carice van Houten, die zelfs in het eindstadium nog een lekker wijf is. Kluun, namens de mensheid: bedankt. Enig puntje van kritiek: de voorgevel van Halina Reijn konden wij nergens bekennen. Of staat die op de DVD met bonusmateriaal?

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter